Tel: +31 20 765 3478
Email: info@volgdetornado.nl
Volg de Tornado

Volg de Tornado

Tornado’s volgen; een ervaring die je nooit zult vergeten! Ken je van die zomerse dagen die vol zitten met donderslagen en bliksemflitsen? Is dat iets dat je gefascineerd gadeslaat? Dat wordt het tijd dat je mee gaat om tornado’s na te jagen. Wat je tijdens onze reis zult meemaken is volledig anders. Bij die reis draait het niet langer om dat beetje omweer of dat dozijn bliksemflitsen die je zult zien voordat de storm weer ophoudt te bestaan

Referenties


Ik had een fantastische ervaring met Stormchasers. Het personeel is erg behulpzaam bij het boeken en tijdens de reis. De reisleider (Bill Reid) en de chauffeurs (Jen en Chris) waren erg duidelijk over weersontwikkelingen tijdens hun briefings en uitleg.

Tim G, UK

 

Mijn ervaring met Stormchasers in 2013 was ontzettend goed en ik had een geweldige tijd. De ervaren gidsen brachten me naar de beste plaatsen om de storm te kunnen aanschouwen, ze waren bijzonder behulpzaam, grappig en een stel fantastische docenten. En al dit voor een schijntje. ‘Veiligheid voorop’ is geen loze uitspraak en ik was erg onder indruk van de wijze waarop ze hun verantwoordelijkheden benaderen.

Thomas Koch, Duitsland

 

Onze kinderen gaven ons deze reis cadeau voor onze zilveren huwelijk. Het was werkelijk een fantastische ervaring. Normaal gesproken gaan wij op ‘zon-vakantie’ maar een vakantie volledig gericht op stormen was een nieuwe, maar waardevolle ervaring.

 

Toon en Mieke Kuiper, Hasselt