Tel: +31 20 765 3478
Email: info@volgdetornado.nl
Volg de Tornado

Volg de Tornado

Tornado’s volgen; een ervaring die je nooit zult vergeten! Ken je van die zomerse dagen die vol zitten met donderslagen en bliksemflitsen? Is dat iets dat je gefascineerd gadeslaat? Dat wordt het tijd dat je mee gaat om tornado’s na te jagen. Wat je tijdens onze reis zult meemaken is volledig anders. Bij die reis draait het niet langer om dat beetje omweer of dat dozijn bliksemflitsen die je zult zien voordat de storm weer ophoudt te bestaan

Vragen

Veel gestelde vragen

We krijgen regelmatig dezelfde vragen over het najagen van stormen. Daarom hebben we de meestvoorkomende vragen op een rijtje gezet. Op die manier hopen we je het meeste duidelijkheid te verschaffen. Maar schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je andere vragen hebt. We zullen ze graag voor je beantwoorden.

Wat kunnen we verwachten te zien tijdens het najagen van stormen?
Tijdens onze reis zul je onder meer tornado’s, stormogen, gigantische hagelstenen, geweldige lichtshows, bliksemflitsen en uitgestrekte wolkendekken kunnen verwachten te zien. Dat zijn slechts een paar van de populaire verschijningen die je zult ervaringen tijdens een zware lente- of zomer storm in de VS. Daarnaast zul je onderweg ook veel kunnen zien van het Midden Westen van de Verenigde Staten.

Zullen we ook een tornado zien krijgen tijdens onze reis?
Wij garanderen niet wanneer we op reis gaan om een storm na te jagen. Moeder natuur laat zich niet dwingen. Wij zijn daarin niet de enige; geen enkele reisorganisatie zal iets beloven. Bij diegene die dat wel doen zul je, daarom, vraagtekens moeten plaatsen. Het enige dat we echt kunnen doen is onze stinkende best om iets te zien en te ervaren. Daarom houden we de dagelijks weersverwachting goed in de gaten en blijven we continue in contact met andere gidsen op plek die niet al te ver bij ons vandaan zijn.